Waltin uusi verkkokauppa on avattu

5.2.2018

Uusi Waltti-kauppa löytyy osoitteesta https://kauppa.waltti.fi

Waltti-kaupassa matkakorttiin voi ladata arvoa ja kausituotteita. Uusia matkakortteja kaupasta ei voi ostaa, vaan kortin ostotoiminnallisuus jää erilliseen palveluun. Kaupan etusivulta löytyy linkki kortin ostamiseen.

Uusi Waltti-kauppa on rakennettu siten, että kortin lataaminen olisi mahdollisimman helppoa ja nopeaa. Lisäksi tavoitteena on ollut, että sovelluksen käyttö sekä mobiililaitteella että työpöytäselaimella olisi vaivatonta ja yksinkertaista. Waltti-kaupassa voi ladata korttia kahdella tavalla:
- ilman rekisteröitymistä syöttämällä pelkästään matkakortin korttinumeron ja oman liikennöintialueen. Tämän jälkeen kortille voi ostaa lipputuotteita.
- rekisteröimällä oman käyttäjätilin. Tiliin voi yhdistää useita kortteja, jolloin lisätyt kortit ovat aina heti käytettävissä ja suoraan ladattavissa. Lisäksi edelliset ostokset ovat näkyvissä käyttäjätilissä. Rekisteröityminen on helppoa ja edellyttää vain sähköpostin ja salasanan antamista. Nykyisen Waltti-nettipalvelun tunnukset eivät valitettavasti toimi uudessa kaupassa, vaan rekisteröityminen vaatii uudet tunnukset.

Waltti-kauppa on käytettävissä suomen lisäksi sekä ruotsin että englanninkielisenä. Vanha kauppa on yhä toiminnassa ja myöhemmässä vaiheessa vanhasta osoitteesta nettilataukset.waltti.fi tulee uudelleenohjaus nykyiseen kauppaan.