Auton vapaapäivänä la 22.9. bussimatkat alkaen 1 €

12.9.2018

Kansainvälinen auton vapaapäivä järjestetään tänä vuonna lauantaina 22.9.2018.  Perinteiseen tapaan auton vapaapäivänä tarjotaan Lahden seudun liikenteen matkustajille halvempia kertalippuja. Hinnat ovat voimassa la 22.9. klo 04.00 alkaen 24 tuntia. Lippu sisältää myös vaihdon normaalin vaihtoajan puitteissa.

KAMPANJAHINNAT

2 vyöhykettä / 1€

3 vyöhykettä / 2€

4-5 vyöhykettä / 3€

6-8 vyöhykettä / 4€

9-10 vyöhykettä / 5€

Lipun voi ostaa käteisellä kuljettajalta tai mobiilisovelluksella. Hinnoittelu on voimassa ainoastaan LSL:n liikenteessä eikä koske markkinaehtoisia vuoroja. Ei voimassa Lahti-Hämeenlinna -vuoroilla. Arvoliput ovat normaalihintaiset.

Anna autollesi vapaapäivä ja hyppää bussiin!

Kampanja on osa seudullista Ympäristöviikkoa. Lahden seudun liikenteellä ei ole Liikkujan viikolla muita alennuksia, kuten  uutisoinnista on saattanut käsittää.

Mobiililippusovelluksen voit ladata GooglePlay-kaupasta tai AppStoresta.

LSL mukana Ympäristökylässä

Auton vapaapäivänä lauantaina 22.9. järjestetään jälleen Ympäristökylä -tapahtuma Lanun aukiolla. Lahden seudun liikenne on paikalla klo 15 – 19 ja pisteellä voit tulla ostamaan ja lataamaan Waltti-matkakorttia ilman palvelumaksua (edun arvo 1,42 – 5 euroa). Katso muu ohjelma tapahtuman Facebook-sivulta.