Heinolan palvelubussi Kulkusessa käy nyt myös Waltti-matkakortti

19.10.2018

Heinolassa liikennöivään palvelulinja Kulkuseen on hankittu Waltti-yhteensopivat ajoneuvolaitteet ja nyt myös Kulkusessa voi maksaa Waltti-matkakortille ladatulla arvo- tai kausilipulla.

Palveluliikenne on kaikille avointa joukkoliikennettä ja Kulkusen 16-paikkaisessa matalalattiabussissa voi matkustaa kuka tahansa. Kulkusen aikataulut ovat väljiä, mikä antaa mahdollisuuden hakea sovitusta osoitteesta reitin toiminta-alueelta sellainen asiakas, joka ei pääse reitin varrelle. Palvelu onnistuu soittamalla ja varmistamalla kyyti ennakkoon kuljettajalta numerosta 050 323 3639.

Waltti-kortilla aikuisten bussimatkat ovat edullisempia ja seniorit matkustavat puoleen hintaan

Kulkusen hinnoittelu noudattaa Lahden seudun liikenteen vyöhykemallia eli Heinolan sisäiset matkat maksavat Waltti-matkakortin arvolipulla aikuisilta 2,50 euroa. Lapsilta ja 65 vuotta täyttäneiltä (alennukseen oikeuttavana aikana) matka maksaa Waltti-kortille ladatulla arvolla maksettaessa 1,70 euroa. Käteisellä matkan hinta on aikuisilta ja senioreilta 3,40 euroa, lapsilta 1,70 euroa.

Heinolassa Waltti-kortteja myydään ja ladataan kaupunginkirjastolla, Kauppakatu 12. Waltti-kortin voi myös ostaa ja ladata Waltin nettikaupassa.

Heinolan kaupungin nettisivuilta Kulkusen reitit ja aikataulut.

Lahden seudun liikenteen nettisivuilta lisätietoja Waltti-kortista.

Palveluliikenne Kulkunen on Heinolan kaupungin hankkimaa ja järjestämää liikennettä. Aikatauluja on saatavilla palvelubussi Kulkusesta, Heinolan Terveystuvan neuvonnasta sekä Heinolan kaupungintalon neuvonnasta. Lisätietoja Kulkusen liikennöinnistä Heinolan kaupungilta.