Lahden seudun joukkoliikennelautakunnalle kunniakirja seniorilippukokeilusta

6.10.2017

Vanhusneuvosto on myöntänyt Lahden seudun joukkoliikennelautakunnalle Vuoden vanhusteko 2017 kunniakirjan seniorilippukokeilun järjestämisestä.

”Vanhusneuvosto kiittää Lahden kaupunkia ja Lahden seudun joukkoliikennelautakuntaa rohkeasta kokeilusta tarjota kaikille vähintään 65-vuotiaille kaupunkilaisille oikeuden matkustaa alennettuun hintaan arkisin klo 9.00-14.00 sekä viikonloppuisin koko päivän ajan.

Seniorilippu on hieno kädenojennus ikääntyville kaupunkilaisille, joka mahdollistaa helpon, turvallisen ja edullisen liikkumisen kaupunkialueella. Omalta osaltaan lippu edesauttaa ikäihmisten omatoimista kulkemista, asiointia ja sosiaalista kanssakäyntiä”

Lahden seudun joukkoliikenne kiittää kunnianosoituksesta. Seniorilippukokeilu jatkuu nykyisellään vuoden loppuun asti ja joukkoliikennelautakunta käsittelee loppuvuodesta, kuinka seniorilipun kanssa jatkossa toimitaan. Seniorilipun käyttäminen on ollut suosittua ja matkoja on elo-syyskuun aikana tehty lähes 42 000 kpl.

Kunniakirjaa luovuttamassa vanhusneuvoston puheenjohtaja Eila Lampio ja vastaanottamassa joukkoliikennelogistikko Kim Venesjärvi

Kunniakirjaa luovuttamassa vanhusneuvoston puheenjohtaja Eila Lampio ja vastaanottamassa joukkoliikennelogistikko Kim Venesjärvi