Lisää bussivuoroja Vääksyyn ja Hollolaan 5.3. alkaen

26.2.2018

Lahden seudun liikenne lisää kokeiluna Lahti-Vesivehmaa-Vääksy –reitille vuoroja arki-iltoihin 5.3. – 1.6.2018 väliseksi ajaksi. Matkustajamäärien perusteella päätetään, jatketaanko vuoroja myös syksyllä. Uudet vuorot ovat klo 19:45 ja klo 22:05 Lahti-Paimela-Vesivehmaa-Vääksy sekä klo 20.30 Vääksy-Vesivehmaa-Paimela-Lahti. Vuoroja liikennöi Lehtimäki Liikenne Oy.

Vuorot perustuvat asukkailta saatuun palautteeseen ja toiveisiin iltavuorojen lisäämisestä. Lahden seudun liikenne järjesti tammikuussa aiheesta asiakaskyselyn, jossa toiveensa iltavuorojen tarpeesta ja sopivasta lähtöajasta toi esiin 490 vastaajaa. Lahdessa vuorot lähtevät matkakeskuksen terminaalista ja ajavat reittiä Vesijärvenkatu-Kauppakatu-Lahdenkatu. Vuorot helpottavat myös Hollolan Vesikansan alueen asukkaiden iltamatkustusta reitin kulkiessa Kukkilan, Kalliolan ja Paimelan kautta. Vuoroilla käy maksuvälineenä käteinen, Waltti-matkakortti, mobiililippu ja Matkahuollon seutulippu.

Lisäksi Asikkalan kunta suunnittelee järjestävänsä iltavuoroja lauantaille ja sunnuntaille taksikyytinä. Padasjoella suunnitellaan niin ikään taksikyytejä jatkoyhteytenä Vääksystä Padasjoelle.

Katso uudet aikataulut

Lahti-Vääksy-Sysmä

Sysmä-Vääksy-Lahti