LSL mukana Lahden Talvikarnevaaleilla mobiililippukampanjalla: Lapsen kanssa matkustava aikuinen bussiin lastenlipun hinnalla

13.1.2020

Lahden Lasten Talvikarnevaalit ja Lahden seudun liikenne tekevät karnevaalien ajan 25.1.-9.2.2020 yhteistyötä erikoishintaisella mobiililippukampanjalla. Lapsen kanssa matkustava aikuinen voi ostaa mobiililipun lastenlipun hinnalla.

Hohoi, bussilla on kiva matkustaa

Teemana tulevilla karnevaaleilla on Hohoi, herää jo talviunesta! Välillä talven yli tekisi mieli vain nukkua, eikö totta? Jos kuljemme kuukausia silmät ummistettuina, voi jotain hauskaa, jännittävää tai tärkeääkin jäädä huomaamatta ja kokematta. Lahden Lasten Talvikarnevaalit ovat oivallinen lääke talviunisuuteen.

Jos kulkee vain henkilöautolla parkkipaikalta toiselle, voi silloinkin jäädä paljon kokematta. Lahden seudun liikenne herättelee perheitä valitsemaan karnevaalimatkoille vaihtoehtoisen kulkumuodon tarjoamalla Talvikarnevaalien ajan lapsen kanssa matkustavalle aikuiselle bussimatkan lastenlipun hinnalla. Alennushintainen lippu on ostettavissa LSL:n mobiilisovelluksesta.

Suurin osa Talvikarnevaalien tapahtumista sijaitsee hyvien joukkoliikenneyhteyksien varrella. Reitin kotiovelta tapahtumapaikalle ja bussien aikataulut voi katsoa reittioppaasta.

Bussilla matkustaminen on lapsista usein hauskaa ja jännittävää. Samalla on hyvä harjoitella bussilla kulkemisen taitoja. Miten linja-auto pysäytetään pysäkille? Onko heijastin näkyvillä? Miten huomioidaan muut matkustajat ja miten bussista poistutaan turvallisesti?

Kampanjalippujen hinnat

Talvikarnevaali-kampanjalipun hinnat (sis. alv 10 %):

2 vyöhykettä 1,70 €
3 vyöhykettä 2,00 €
4 vyöhykettä 2,40 €
5 vyöhykettä 3,10 €
6-7 vyöhykettä 3,40 €
8-9 vyöhykettä 6,50 €

Alennus on saatavilla vain LSL:n mobiilisovelluksesta kampanja-aikana ja kampanjalipulla matkustavan aikuisen tulee matkustaa 0-16-vuotiaan lapsen seurassa. Alennushintainen lippu käy maksutapana kaikilla LSL:n vuoroilla. Lippu on voimassa vyöhykkeistä riippuen 60–90 minuuttia, jonka aikana voi matkustaa rajattomasti valittujen vyöhykkeiden sisällä. Käteisellä ja matkakortilla maksetut matkat ovat normaalihintaiset. Lippu ei käy maksutapana markkinaehtoisilla vuoroilla.

Alennushintaiset liput löytyvät sovelluksesta kampanja-aikana Talvikarnevaalit-painikkeen takaa. Muistathan päivittää puhelimeesi sovelluksen viimeisimmän version, jotta saat painikkeen näkyviin.

Talvikarnevaalit-lippunäkymä sovelluksessa

Alle 7-vuotiaat matkustavat bussissa ilmaiseksi. 7–16-vuotias lapsi matkustaa lastenlipulla alk. 1,70 euroa.

Lasta lastenvaunuissa kuljettava matkustaja saa kulkea paikallisliikenteessä̈ maksutta.

Katso Talvikarnevaalien ohjelma tapahtumasivulta.

talvikarnevaalit2019_banneri_ohjelmisto (002)