Salpausselän kisakävijöille 1 euron mobiililippu

6.2.2020

Lahden seudun liikenne tarjoaa Salpausselän kisojen kävijöille mobiililipun 1 euron hintaan kisaviikonlopun ajan 28.2. – 1.3.2020.

Salppuri-lippu on voimassa A-D -vyöhykkeillä eli kattaa Lahden kaupunkiseudun lisäksi myös Nastolan, Hollolan, Pennalan ja Paimelan. Alennus on vyöhykkeestä riippuen 30-50 % normaalihintaisesta mobiililipusta.

Lipun voimassaoloaika on 60 minuuttia. Aika alkaa kulumaan heti lipun ostohetkellä. Voimassaoloaikana saa matkustaa rajattomasti LSL:n busseilla A-D-vyöhykkeillä.

Alennushintainen lippu käy maksutapana kaikilla LSL:n vuoroilla mukaan lukien Lehtimäki Liikenne Oy:n Vääksyn suunnan vuorot ja Miodex Oy:n seutuvuorot Hollola-Lahti -välillä. Lippu ei käy maksutapana markkinaehtoisilla vuoroilla eikä seuturajat ylittävässä liikenteessä. Lippu näytetään kuljettajalle puhelimen näytöltä bussiin noustessa tai luetaan QR-koodinlukijassa, jos bussista sellainen löytyy. Lippu tulee olla luettavissa eli puhelimessa tulee olla akkua ja näytön ehjä.

Alennettuja bussilippuja ei voi ostaa ennakkoon, vaan ne tulevat sovelluksessa näkyviin ainoastaan alennuskoodilla perjantaina 28.2. klo 8.00 alkaen oikean kuponkikoodin syöttämällä. Koodin voi käyttää vain LSL:n sovellukseen rekisteröityneet asiakkaat. Alennuskoodin saat Salpausselän kisojen sivuilta.

Voitsyöttää alennuskoodin joko sovelluksen etusivulta löytyvään ”käytä lippukoodi”-painikkeen kautta tai tili-valikosta löytyvän ”Lisää kuponkikoodi”-painikkeen kautta. Lippukoodin syöttämisen jälkeen sovelluksen etusivulle ilmaantuu SALPPURI A-D -niminen lippu. Jos lippu ei tule näkyviin, vaikka koodin syöttäminen onnistui, kokeile käynnistää sovellus uudelleen.

Kuinka lunastan alennuskoodin? -opastusvideo

Lisätietoa LSL:n mobiilisovelluksesta.

Millä linjalla pääsee Urheilukeskukseen?

Lähimmäksi Urheilukeskusta pääsee LASSI -vuoroilla. LASSI-linjojen pysäkit sijaitsevat Paasikivenkadulla Urheilukeskuksen kiertoliittymän läheisyydessä. LASSI-bussilla pääsee Urheilukeskukselle myös lauantaina (ei liikennöi sunnuntaisin). Aikataulut löytyvät reitit ja aikataulut -sivulta.

Hämeenlinnantien pysäkeiltä (Mytäjäinen) pääsee kävelemään Veikko Kankkosen raittia pääportin lipunmyyntipisteelle.

Linja 1M ajaa poikkeuksellisesti Paasikivenkadun ja Kyösti Kallionkadun kautta Jalkarannantielle.

Reittejä ja yhteyksiä vaikkapa kotioveltasi Urheilukeskukselle voit etsiä reittioppaasta.

URHEILUKESKUKSEN PYSÄKIT