Oletko jo tutustunut uuteen Waltti-kauppaan?

22.2.2018

Uusi Waltti-kauppa löytyy osoitteesta https://kauppa.waltti.fi

Waltti-kaupassa matkakorttiin voi ladata arvoa ja kausituotteita.

Helmikuun alussa avattu uusi Waltti-kauppa on rakennettu siten, että kortin lataaminen olisi mahdollisimman helppoa ja nopeaa. Lisäksi tavoitteena on ollut, että sovelluksen käyttö sekä mobiililaitteella että työpöytäselaimella olisi vaivatonta ja yksinkertaista. Waltti-kaupassa voi ladata korttia kahdella tavalla:
- ilman rekisteröitymistä syöttämällä pelkästään matkakortin korttinumeron ja oman liikennöintialueen. Tämän jälkeen kortille voi ostaa lipputuotteita. Ohjeet kortin lataukseen ilman kirjautumista.
- rekisteröimällä oman käyttäjätilin. Tiliin voi yhdistää useita kortteja, jolloin lisätyt kortit ovat aina heti käytettävissä ja suoraan ladattavissa. Lisäksi edelliset ostokset ovat näkyvissä käyttäjätilissä. Rekisteröityminen on helppoa ja edellyttää vain sähköpostin ja salasanan antamista. Nykyisen Waltti-nettipalvelun tunnukset eivät valitettavasti toimi uudessa kaupassa, vaan rekisteröityminen vaatii uudet tunnukset. Ensimmäisellä käyttökerralla tarvitaan lisäksi matkakortin numero. Ohjeet rekisteröitymiseen ja kortin lisäämiseen käyttäjätilille.

Walttikortti

Korttinumero löytyy matkakortin taustapuolelta oikeasta ylänurkasta

Uusia matkakortteja kaupasta ei voi ostaa, vaan kortin ostotoiminnallisuus jää erilliseen palveluun kortit.waltti.fi.

Waltti-kauppa on käytettävissä suomen lisäksi sekä ruotsin että englanninkielisenä.

Kauppaa kehitetään yhä ja osa toiminnoista on vielä työn alla. Kaupasta ja sen käytettävyydestä toivotaankin palautetta, jota voi antaa joko suoraan kaupasta löytyvän palaute-linkin kautta tai Lahden kaupungin ePalaute-järjestelmän kautta.