Ranta-Kartanon työmaan vaikutukset bussien reitteihin heinä-elokuun vaihteessa

Ranta-Kartanon työmaalla muuttuvat liikennejärjestelyt heinäkuun lopussa. Viikkojen 30-31 aikana Jalkarannantie suljetaan ja bussit ajavat Jalkarantaan/Jalkarannasta Paasikivenkadun ja Kyösti Kallion kadun kautta. Jalkarannantien alkupään pysäkit eivät ole kadun sulkemisen jälkeen enää käytössä. Joukkoliikenne siirtyy pois Jalkarannantien alkupäästä perjantaina 27.7. Kyösti Kallion kadulla on pysyvä pysäkki Jalkarannan suuntaan heti perjantaista 27.7. alkaen ja tilapäinen pysäkki keskustan suuntaan maanantaista 30.7. alkaen.

Katujen valmistumisen jälkeen elo-syyskuun vaihteessa bussien reitti Jalkarannan suuntaan kulkee Kyösti Kallion katua ja keskustan suuntaan Kartanonkatua. Uudesta reitistä ja sen varrelle tulevista pysäkeistä tiedotetaan tarkemmin aikataulun tarkentuessa.

Muutokset koskevat linjoja 1, 1K, 1R,  1T, 11, 11A, 11B, 11K ja 35.

Maanantaina 30.7. Vapaudenkatu suljetaan Lahdenkadun ja Fellmanninkadun väliltä ja Aleksanterinkatu avataan liikenteelle kaksisuuntaisena. Kaikki Jalkarannan ja Hollolan suunnasta torin laidalle (Vapaudenkadulle) saapuvat bussit ajavat reittiä Aleksanterinkatu-Rauhankatu-Vapaudenkatu. Tämä järjestely on voimassa 1-2 viikkoa. Vapaudenkadulla sijaitseva ”Mascotin” pysäkki (Fellmanninkatu) ei ole käytössä järjestelyn aikana.

Pahoittelemme tilanteesta aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoja Ranta-Kartanoa ympäröivistä kaduista ja urakan etenemistä voit lukea lahti.fi -sivulta.

 

bussireitit elokuussa

Bussilinjojen reitit 17.8.2018 saakka

rantakartano poikkeusreitit 13.8.2018

Bussilinjojen reitit 18.8.2018 alkaen

Kartanonkatua ajetaan molempiin suuntiin niin kauan kunnes Paasikivenkatu valmistuu, jolloin siirrytään uudelle normaalireitille siten, että Kyösti Kallion katua ajetaan Jalkarantaan päin ja Kartanonkatua keskustaan päin.

rantakartano poikkeusreitit 15.8.2018 alkaen