Seniorilippu

Lahden seudun liikenteessä 65 vuotta täyttäneet ovat oikeutettuja matkustamaan alennettuun hintaan arvolipulla arkisin klo 9.00–14.00 sekä viikonloppuisin koko päivän ajan.

Alennus on voimassa kaikissa LSL:n vuoroissa lukuun ottamatta Hämeenlinnan vuoroja ja markkinaehtoisia vuoroja. Esimerkiksi AB-vyöhykkeillä seniorilipun hinnaksi tulee 1,70 euroa.

Matkustettaessa seniorilipun voimassaoloajan ulkopuolella matkakortilta veloitetaan aikuisen arvolipun hinta. Arvo on Waltti-matkakortille ladattua rahaa. Alennusta ei ole saatavilla haltijakohtaiseen korttiin, kausilippuun eikä bussista ostettavaan kertalippuun.

Uuden kortin hankinta ja asiakasryhmän päivitys onnistuvat Lahti-Pisteessä, Heinolan kaupunginkirjastolla, Asiointipiste Piipahluksessa, Torin, Trion, Möysän, Metsäkankaan ja Orimattilan Erkontie 16:n R-kioskeilla, Lehtimäen Liikenteen toimistolla sekä Hartolan Matkahuollossa. Waltti-kortin voi tilata ja ladata myös netissä osoitteessa nettilataukset.waltti.fi

Waltti-kortille merkitään oletusmatkustusvyöhykkeet uutta korttia luodessa. Kun matkustat Lahden seudun liikenteessä oletusvyöhykkeiltä poikkeavan matkan, mainitse siitä kuljettajalle ennen kortin leimaamista laitteessa.

Arvolipulla on vaihto-oikeus. Vaihtoajan puitteissa matkustaja voi vapaasti vaihtaa oletetuilla vyöhykkeillä bussista toiseen. Aika lasketaan ensimmäisestä leimatusta lipusta.

Seniorin matkakortilla voi maksaa myös mukana matkustavan henkilön matkan, mutta kortilta veloitetaan tuolloin aina aikuisen arvolipun hinta, sillä seniorialennus on henkilökohtainen etuus.

Miten saan seniorialennuksen?

Tulosta tästä esite seniorilipusta

Seniori hintataulukko