Hyppää sisältöön

Mobiililiput kesällä alkaen 1 eurolla iltaisin ja viikonloppuisin

Kampanjahintaiset liput ovat myynnissä Lahden seudun liikenteen mobiilisovelluksessa ajalla 1.7.-5.9.2021 arki-iltaisin klo 17 jälkeen ja viikonloppuisin koko päivän ajan.

Kampanjaliput ja -hinnat

VyöhykkeetHinta
2 vyöhykettä AB1,00
3 vyöhykettä ABC2,00
4-5 vyöhykettä ABCDE3,00
6-7 vyöhykettä ABCDEFG4,00
8-10 vyöhykettä ABCDEFGHI5,00

Lipun ostaminen

Liput ovat ostettavissa sovelluksesta vain kampanjan voimassaoloaikoina. Saadaksesi kampanjaliput näkyviin, huolehdithan että LSL-sovelluksesta on asennettu laitteeseesi uusin versio. Mobiililipun voimassaoloaika alkaa heti lipun ostohetkestä ja lippu on voimassa 60-90 minuuttia vyöhykkeistä riippuen. Osta lippu jo valmiiksi pysäkillä odottaessasi ja leimaa se lukijalaitteessa noustessasi kyytiin.

Käteisellä ja matkakortilla maksetut matkat ovat normaalihintaiset.

Alennus koskee vain tietyille vyöhykeväleille mainittuina ajankohtina sovelluksesta ostettavissa olevia erillisiä kampanjalippuja. Voit matkustaa kampanjalipulla vain lipussa mainituilla vyöhykkeillä.

Sovelluksesta voi ostaa myös normaalihintaisia lippuja kampanja-aikana. LSL ei hyvitä virheellisiä lippuostoja jälkeenpäin.

#KesäKeskustassa

Alennuskampanja on osa Lahden kaupungin korona-exit-suunnitelmaa, jolla parannetaan erityisesti kaupunkikeskustan elinvoimaa sekä toipumista koronan vaikutuksista. Elvyttämistoimenpiteitä toteutetaan osana #KesäKeskustassa -kampanjaa, jolla aktivoidaan lahtelaisia löytämään keskustan palvelut uudelleen

Lisätietoja kampanjan muista toimenpiteistä Lahden kaupungin verkkosivuilta #KesäKeskustassa – Lahti