Hyppää sisältöön

Ympäristöpääkaupungin avajaiset

Kesäinen ilmakuva busseista Aleksanterinkadulla ja kuvan päällä Lahti ympäristöpääkaupunki 2021 leima.

Lahden ympäristöpääkaupunkivuoden avajaisia vietetään 15.-24.1.2021.

Avajaisten ajan bussiliput tarjoushintaan alkaen 2 eurolla

• Kampanja-aika 15.-24.1.2021

• Kampanjaliput saatavissa vain LSL:n mobiilisovelluksesta

• Alennushintaiset liput ostettavissa arkisin klo 18-02 ja viikonloppuisin koko päivän ajan. Muina aikoina mobiililiput ovat normaalihintaiset.

VyöhykkeetHinta
2 vyöhykettä AB2,00
3 vyöhykettä ABC2,50
4-5 vyöhykettä ABCDE3,00
6-8 vyöhykettä ABCDEFGH5,00
9-10 vyöhykettä ABCDEFGHI8,00

Lipun ostaminen

Saadaksesi kampanjaliput näkyviin, huolehdithan että LSL-sovelluksesta on asennettu laitteeseesi uusin versio. Lippu on voimassa 60-90 minuuttia vyöhykkeistä riippuen. Osta lippu jo valmiiksi pysäkillä odottaessasi ja leimaa se lukijalaitteessa noustessasi kyytiin.

Käteisellä ja matkakortilla maksetut matkat ovat normaalihintaiset.

Alennus koskee vain tietyille vyöhykeväleille mainittuina ajankohtina sovelluksesta ostettavissa olevia erillisiä kampanjalippuja. Voit matkustaa kampanjalipulla vain lipussa mainituilla vyöhykkeillä.

Sovelluksesta voi ostaa myös normaalihintaisia lippuja kampanja-aikana. LSL ei hyvitä virheellisiä lippuostoja jälkeenpäin.

Kuva Lahden seudun liikenteen mobiilisovelluksen näkymästä, jossa näkyvissä kampanjaliput.
Alennetut liput ovat ostettavissa ”Ympäristöpääkaupungin avajaiset” -painikkeesta. Painike on näkyvissä vain kampanjan voimassaoloaikoina, arkisin klo 18-02 ja viikonloppuisin koko päivän ajan.

Muistathan käyttää pysäkillä ja bussissa kasvomaskia ja huolehtia turvaväleistä.

Avajaisviikon ohjelma

Ympäristöpääkaupunkivuoden avajaisten kunniaksi Pikku-Vesijärven puistoon rakentuu kymmenen päivän mittainen ääni- ja valotaideteos Elämysten puisto. Koko perheelle tarkoitettu teos on yhdistelmä valoa, musiikkia ja luonnon äänimaisemia.  Tämän lisäksi viereisen Lanupuiston veistokset heräävät uudella tavalla eloon, kun ne valaistaan vuoden pimeimpään aikaan. Avajaisten kunniaksi myös Lahden tärkeitä maamerkkejä valaistaan ympäri kaupunkia.

Lisätietoa avajaisviikosta: greenlahti.fi/avajaiset