Lisätietoa

Joukkoliikenteen järjestäjä

Lahden seudun joukkoliikenteen järjestämisestä on 1.7.2014 alkaen vastannut Lahden kaupunki, joka toimii joukkoliikenteessä seudullisena viranomaisena. Kaupunki suunnittelee joukkoliikenteen, vastaa viestinnästä ja kilpailuttaa liikenteen. LSL (Lahden seudun liikenne) on viranomaisen käyttämä markkinointinimi.

Asiakaspalvelu

Joukkoliikenteen asiakaspalvelu toimii Lahti-Pisteessä. Lahti-Piste palvelee joukkoliikenteen matkustajia ja neuvoo joukkoliikenteen käyttöön liittyvissä asioissa.

Lahti-Pisteessä voi ostaa lippuja sekä ladata ja perustaa Waltti-matkakortteja. Asiakaspalvelussa huolehditaan myös rikkoutuneista ja kadonneista matkakorteista.

Lahti-Piste
Lahden Palvelutori
Kauppakeskus Trio, 2. krs
Aleksanterinkatu 18
15140 LAHTI
puh. (03) 814 2355
lahtipiste@lahti.fi

Katso tarkemmat aukioloajat täältä. Palveluaikojen ulkopuolella joukkoliikenteeseen liittyvät yhteydenotot Lahden kaupungin e-palautepalvelun kautta.

Waltti-kortin hankinta ja lisälataukset onnistuvat myös myyntipisteissä.

LSL TIEDOTTAA

Lahden seudun liikenne tiedottaa ajankohtaisista asioista, järjestää kilpailuja ja keskustelee matkustajien kanssa sosiaalisessa mediassa Facebook- ja Twitter -sivuillaan.

Voit myös liittyä Lahden seudun liikenteen postituslistalle ja tilata muutaman kerran vuodessa lähetetyn uutiskirjeen sähköpostiisi. Emme spämmää, vaan lähetämme postia korkeintaan kerran kuukaudessa. Liity postituslistalle tästä.