Hyppää sisältöön

Yhteystiedot

Joukkoliikenteen asiakaspalvelu toimii Lahti-Pisteessä, joka on Lahden kaupungin asiointipalvelupiste. Lahti-Piste palvelee joukkoliikenteen matkustajia ja neuvoo joukkoliikenteen käyttöön liittyvissä asioissa.

Asiakaspalvelusta voit ostaa ja ladata Waltti-matkakortteja sekä ostaa päivälippuja. Voit hankkia Lahti-Pisteestä myös alennukseen oikeuttavia lipputuotteita, kuten opiskelija- ja koulumatkatukilippuja. Asiakaspalvelu huolehtii myös rikkoutuneista ja kadonneista matkakorteista.

Lahti-Pisteen palveluneuvojat auttavat lahtelaisia myös kaupungin sähköisten palveluiden käytössä ja tarvittaessa opastavat oikean palvelun tai asiantuntijan luokse.

Asiakaspalvelun yhteystiedot

Lahti-Piste
Lahden Palvelutori
Kauppakeskus Trio, 2. krs
Aleksanterinkatu 18
15140 LAHTI
puh. (03) 814 2355
lahtipiste@lahti.fi

Tarkista aukioloajat Lahti-Pisteen verkkosivuilta.

Voit olla yhteydessä ja antaa palautetta joukkoliikenneasioissa myös Lahden kaupungin palautepalvelun kautta. Viestit ohjataan tarvittaessa liikennöitsijöille tai muille alueen kunnille.

Huom!

Waltti-kortin hankinta onnistuu myös muissa palvelupisteissä ja Waltti-kaupassa. Lisälatauksia kortille voi tehdä kaikissa palvelu- ja latauspisteissä, linja-autoissa, Waltti-kaupassa sekä lippuautomaateilla. Muiden myyntipisteiden yhteystiedot lipunmyynti- ja latauspaikat-sivulla.