Häiriötiedotteet

Toimintakatko lsl.mattersoft.fi -palvelussa

12.9.2017

Reaaliaikaisessa lsl.mattersoft.fi -aikataulunäyttöpalvelussa on toimintakatko verkkoliittymätoimittajan toimenpiteistä johtuen 13.9. 00:00 – 14.9. 06:00 välisenä aikana.

Pahoittelemme käyttökatkoksen aiheuttamaa haittaa.


Ajoneuvoliikenne Jalkarannantiellä katkaistaan

28.8.2017

Ranta-Kartanoa ympäröivien katujen rakennusurakka on edennyt ja tiistaina 29.8. katkaistaan ajoneuvoliikenne Jalkarannantien nykyisen liikenneympyrän kohdalta. Liikenne ohjataan Ståhlberginkadun ja Svinhufvudinkadun kautta. Myös joukkoliikenne siirtyy ajamaan Ståhlberginkadun ja Svinhufvudinkadun kautta, mikä voi hidastaa vuoroja. Paikallisliikenteen pysäkkijärjestelyt säilyvät normaaleina. Kaukoliikenteen pysäkki Jalkarannantie 10, entisen urheilutalon kohdalla poistuu käytöstä ja tätä pysäkkiä käyttäneet vuorot siirtyvät käyttämään Jalkarannantie 4:n kohdalla olevaa paikallis- ja kaukoliikenteen pysäkkiä. Järjestelyt ovat voimassa lokakuun 2017 loppuun saakka. Katso Lahden kaupungin tiedote: https://www.lahti.fi/ajankohtaista/uutiset/jalkarannasta-keskustaan-kiertotiet%C3%A4-29-8-alkaen LSL pahoittelee järjestelyistä aiheutuvaa haittaa.


Heinolan Siltasaaren pysäkki poissa käytöstä työmaan ajan

24.5.2017

Heinolan Siltasaaren pysäkki on jouduttu ottamaan pois käytöstä työmaan vuoksi. LSL tiedottaa, kun pysäkki saadaan takaisin käyttöön. LSL pahoittelee työmaan aiheuttamaa haittaa.