Hyppää sisältöön

Kokeile joukkoliikennettä ilmaiseksi 30 päivää

Hymyilevä nainen nousemassa bussiin.

Onko bussilla matkustaminen jäänyt vielä tuntemattomaksi, mutta kiinnostaisi tutustua? Hae mukaan kokeiluun ja ota joukkoliikenne haltuun!

Kokeilussa uusilla Lahden seudun liikenteen asiakkailla on mahdollisuus matkustaa marraskuussa LSL:n linjoilla ilmaiseksi 30 päivän ajan. Kokeiluun valitaan hakemusten perusteella mukaan 500 uutta joukkoliikenteen käyttäjää.

Kokeilussa ovat mukana kunnat, joihin Lahden seudun liikenteen reitit kulkevat eli Asikkala, Heinola, Hollola, Lahti, Orimattila, Padasjoki ja Sysmä. Lippuja on tarjolla rajoitettu määrä ja mukaan voit hakea 19.10.2021 asti.

Hakuaika on päättynyt. Hakemuksia saapui 679 kpl. Kaikille hakeneille ilmoitetaan valinnan tuloksesta sähköpostilla 30.10.2021 mennessä. Kiitos mielenkiinnostasi!

Liikkumisen ohjauksen hanke

Päijät-Hämeessä on käynnissä hanke, jossa kehitetään keinoja ja tapoja kannustaa kuntalaisia valitsemaan arjen matkoillaan kestäviä liikkumistapoja, kuten kävelyä, pyöräilyä, joukkoliikennettä tai kimppakyytejä. Hankkeessa keskitytään varsinkin asenteisiin ja liikkumistottumuksiin vaikuttamiseen erilaisin viestinnän, kasvatuksen ja palveluiden organisoinnin keinoin. Hanke on saanut Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin myöntämää liikkumisen ohjauksen valtionavustusta.

Lisätietoja hankkeesta Liikkumisen ohjauksen toiminta käyntiin Päijät-Hämeessä – Päijät-Hämeen liitto (paijat-hame.fi)