Waltti-matkakortti

Waltti on valtakunnallinen matkakortti, jolle voi ladata kausi- ja/tai arvolipun. Waltissa lipun hinta perustuu matkustettaviin vyöhykkeisiin sekä asiakasryhmään. Minimiostos on kuitenkin aina kahden vyöhykkeen hinta.

Waltti-kortti maksaa 5 euroa ja sen voi hankkia verkkokaupasta, asiakaspalvelupisteistä tai rajoitetuista asiakaspalvelupisteistä.

Waltti-kortti voi olla joko haltija- tai henkilökohtainen. Henkilökohtaista korttia voi käyttää ainoastaan se henkilö, jonka nimissä kortti on ostettu.

Haltijakohtaista korttia puolestaan voi käyttää kuka tahansa samaan tai alempaan ikäryhmään kuuluva henkilö. Haltijakohtaisella Waltti-kortilla voi olla vain arvoa. Haltijakohtaisen kortin käyttö vastaa käteisen rahan hallussapitoa ja käyttöä. Haltijakohtaisia kortteja ei voi sulkea eikä niissä olevia lippuja voi siirtää toiselle kortille.

Waltti-kortti on voimassa kahdeksan vuotta. Kahdeksan vuoden jälkeen korttia eri voi enää käyttää maksuvälineenä ja kortti tulee uusia. Vanhalle Waltti-kortille jäljelle jäänyt arvo ei vanhene vaan se voidaan siirtää yhdeksännen vuoden aikana uudelle kortille.

Waltti-kortin arvoa voi käyttää kaikissa Waltti-kaupungeissa. Lue lisää www.waltti.fi

 

Asiakas- ja IKÄryhmät

Lapsi 7-16 v.
Opiskelija 20-25 v. (opiskelija-alennus)
Aikuinen yli 25 v.
Seniori yli 65 v. (seniorilippu)

 

Toisen henkilön matkan maksaminen Waltti-kortilla

Sekä henkilö- että haltijakohtaisella kortilla voi maksaa myös samaan tai halvempaan asiakasryhmään kuuluvan kanssamatkustajan matkan. Veloitus tehdään aina kortinhaltijan asiakasryhmän veloituksen mukaisena.

Esim. jos aikuinen maksaa nuoren/lapsen/seniorin matkan arvokortillaan, veloitus kortilta tehdään aikuisen arvolippuhinnan mukaan. Opiskelijan ja seniorin arvokortilla voi maksaa myös toisen henkilön matkan, mutta kortilta veloittuu silloin aina aikuisen lippuhinta, koska kortilla olevat etuudet ovat henkilökohtaisia. Opiskelija- ja seniorikortilla toisen matkaa maksaessa tulee ensin leimata oma matka ja sen jälkeen kanssamatkustajan matka.

 

 

Kortin tietojen muutos

Kortin tietojen muutoksesta peritään 7 €:n palvelumaksu.

 

Kortin katoaminen

Henkilökohtaisen Waltti-kortin omistajat voivat käydä Lahti-Pisteellä sulkulistaamassa kadonneen korttinsa. Kadonneen kortin tietojen ja tuotteiden siirtäminen uudelle kortille maksaa 7 euroa. Haltijakohtaista Waltti-korttia ei voida sulkulistata.

Kadonnutta matkakorttia voi tiedustella asiakaspalvelupisteestä.