Hyppää sisältöön

Kesäaikataulut voimaan 6.6. ja linjasto uudistuu 1. heinäkuuta

Kesäaikataulukausi alkaa maanantaina 6.6.2022 nykyisillä linjanumeroilla ja -reiteillä. Helpoiten löydät aikataulut LSL:n reittioppaasta. Painettuja aikatauluvihkoja on myös noudettavissa busseista ja palvelupisteistä.

Lahden seudulla on otettu käyttöön uutta linjastoa vuodesta 2019 alkaen. Heinäkuun 1. päivä viimeisetkin uudet linjat aloittavat liikennöinnin ja uusi linjasto on kokonaisuudessaan käytössä. Heinäkuun muutokset koskevat erityisesti nykyisiä linjoja 2, 3, 4, 7, 8, 9, 11, 12, 17, LASSI 18, LASSI 19, 22, 28, 61 ja 69. Muutokset ovat pysyviä ja jatkuvat talvikaudella. Lue lisää uudesta linjastosta.

Reittiopas auttaa

Voit syöttää reittioppaaseen lähtöpaikkasi sekä määränpään ja opas neuvoo reitin. Linjakohtaiset aikataulut pääset tarkistamaan hakemalla linjan numeroa ja valitsemalla Aikataulut-välilehden. Reittioppaassa aikataulut näkyvät 30 vuorokautta eteenpäin. Saat myös bussit näkyviin kartalla valitsemalla reittioppaan vasemmassa alareunassa sijaitsevasta Tasot-painikkeesta ”Liikennevälineet”.