Hyppää sisältöön

Liikkujan viikolla 16.-22.9.2021 mobiililiput alkaen 1 eurolla iltaisin ja viikonloppuisin

Kampanjahintaiset liput ovat myynnissä Lahden seudun liikenteen mobiilisovelluksissa arki-iltaisin klo 17 jälkeen ja viikonloppuna koko päivän ajan Liikkujan viikon ajan 16.-22.9.2021.

Bussi liikenteessä ja päällä liikkujan viikon sydängrafiikka, jossa erilaisia liikkujia.

Kampanjaliput ja -hinnat

[table “” not found /]

Uusi Waltti Mobiili otettu käyttöön

Lahden seudulla on otettu käyttöön uusi mobiilisovellus Waltti Mobiili. Liikkujan viikon kampanja on voimassa molemmissa käytössä olevissa sovelluksissa, LSL-sovelluksessa ja Waltti Mobiilissa. Waltti Mobiilista voit ostaa myös kausilippuja. Lue lisää Waltti Mobiilista tiedotteesta.

Lipun ostaminen

Liput ovat ostettavissa Waltti Mobiili ja LSL-sovelluksista vain kampanjan voimassaoloaikoina. Saadaksesi kampanjaliput näkyviin, huolehdithan että sovelluksesta on asennettu laitteeseesi uusin versio. Mobiililipun voimassaoloaika alkaa heti lipun ostohetkestä ja lippu on voimassa 60-90 minuuttia vyöhykkeistä riippuen. Osta lippu jo valmiiksi pysäkillä odottaessasi ja leimaa se lukijalaitteessa noustessasi kyytiin.

Käteisellä ja matkakortilla maksetut matkat ovat normaalihintaiset.

Alennus koskee vain tietyille vyöhykeväleille mainittuina ajankohtina sovelluksesta ostettavissa olevia erillisiä kampanjalippuja. Voit matkustaa kampanjalipulla vain lipussa mainituilla vyöhykkeillä.

LSL-sovelluksessa sinun tulee valita erikseen kampanjalippu, jotta saat alennuksen. Sovelluksesta voi ostaa myös normaalihintaisia lippuja kampanja-aikana. LSL ei hyvitä virheellisiä lippuostoja jälkeenpäin. Waltti Mobiilissa lipun hinta muuttuu automaattisesti kampanjan voimassaoloaikoina.

Liikkujan viikko 16.-22.9.

Euroopan liikkujan viikkoa vietetään vuosittain syyskuussa, 16.–22.9. Teemaviikolla haluamme kannustaa sinua pohtimaan omia, arkisia liikkumisvalintojasi ja niiden vaikutuksia ympäristöön ja yhteiskuntaan. Liikkujan viikko huipentuu maailmanlaajuiseen Auton vapaapäivään. Voisitko sinä jättää yhtenä päivänä auton kotiin ja kokeilla joukkoliikennettä?

Voit seurata ja osallistua keskusteluun sosiaalisessa mediassa tunnisteilla #liikkujanviikko, #mobilityweek sekä #autonvapaapäivä.