Hyppää sisältöön

Salpausselän kisojen pääsylipulla maksutta bussiin kisaviikonloppuna

Salpausselän kisoja 24.-26.3.2023 pääset katsomaan kätevästi ja ympäristöystävällisesti bussilla – maksutta! Bussilla matkustaminen on mahdollista lippuun painetun QR- tai viivakoodin avulla. Koodi löytyy sekä koululaislipuista että kaikista Lippupisteen kautta ostetuista lipuista. Koululaisliput jaetaan kaikille Päijät-Hämeen koululaisille koulujen kautta lähempänä tapahtumaa.

Kisaliput toimivat maksuvälineenä kaikilla vyöhykkeillä ja kaikilla LSL:n vuoroilla kisojen aikana eli pääset kulkemaan kisoihin veloituksetta Lahden lisäksi myös Hollolasta, Heinolasta, Orimattilasta, Asikkalasta ja Padasjoelta.

Kisapaikka on keskeisellä sijainnilla ja sinne on joukkoliikenteellä helppo kulkea. Reitit ja aikataulut löydät helposti hakupalvelusta lahti.digitransit.fi.

Pääsylipun koodi toimii matkalippuna lipun voimassaolopäivinä. Koko viikonlopun lipulla sekä koululaislipulla pääsee siis kulkemaan kisoihin myös perjantaina. Lippu leimataan bussin lukijalaitteessa kyytiin noustessa samalla tavalla kuin kännykän mobiililippu. Koodi toimii sekä tulostetusta lipusta että kännykän näytöltä.

Lisätietoja kisoista Salpausselän kisat | Lahti Ski Games 24.-26.3. 2023

Matkustaminen ja lipun leimaaminen

  • Säilytä lippu huolellisesti kisojen ajan siten, että lipussa oleva QR- tai viivakoodi on luettavissa.
  • Lippu on henkilökohtainen ja sillä voi matkustaa vain lipunhaltija itse.
  • Lipulla voi matkustaa vain sinä päivänä, kun lippu on voimassa.Kortinlukijalaite, jonka alapuolella pääsylippu ja etäisyyttä kuvaava teksti 11 cm.
  • Ota lippu valmiiksi jo pysäkillä bussia odottaessasi. Jos lippu on puhelimessasi, varmista näytön riittävä kirkkaus.
  • Aseta lipussa oleva viivakoodi tai QR-koodi kortinlukijan alla olevan lukijan alle.
  • Jos lukijan alla on taso, aseta lippu tasolle. Jos tasoa ei ole, etäisyys lukijasta on noin 11 cm.
  • Pidä lippua paikallaan muutama sekunti, kunnes lukija piippaa ja näytössä näkyy teksti lipun lukemisen onnistumisesta.