Hyppää sisältöön

Tärkeää tietoa LSL-sovelluksen käyttäjille

LSL-mobiilisovellus on poistunut käytöstä 1.12.2023. Sovellus on päivittynyt Lahti Tickets -sovellukseksi ja lippujen hinnat ovat muuttuneet.

Jos puhelimessasi LSL-sovellus ja automaattiset päivitykset käytössä, LSL-sovellus on päivittynyt Lahti Tickets -sovellukseksi. Jos automaattiset päivitykset eivät ole käytössä, sovellus tarjoaa päivitystä, kun avaat sen.

Entinen LSL-sovellus, nykyinen Lahti Tickets, on kolmannen osapuolen sovellus. Lippujen hinnoittelusta päättää sovelluksen omistaja PayiQ, joka on lisännyt lipun hintoihin myyntipalkkion.

Muita kolmannen osapuolen sovelluksia, joista voi ostaa LSL:n lippuja, ovat mm. VR:n, Matkahuollon ja Onnibussin sovellukset. Joukkoliikenneviranomaisen lippujen myynnin mahdollistaminen kolmannen osapuolen kanavissa on lakisääteistä.

Lataa Waltti Mobiili

LSL:n on keskittänyt mobiililippujen myynnin Waltti Mobiili -sovellukseen. Mobiililiput ilman lisäkuluja saat ainoastaan Waltti Mobiili -sovelluksesta, joka on LSL:n oma lipunmyyntisovellus (ei kolmannen osapuolen sovellus).

Suosittelemme entisiä LSL-sovelluksen käyttäjiä siirtymään Waltti Mobiiliin.

Waltti Mobiilissa myytävät liput:

  • kertaliput (asiakasryhmät: lapsi ja aikuinen)
  • kausiliput 30 vrk (asiakasryhmät: lapsi, aikuinen, nuori ja opiskelija)
  • vuorokausiliput 24h (asiakasryhmät: lapsi ja aikuinen)

Matkustajien suosiossa oleva LSL:n reittiopas toimii myös Waltti Mobiilin kautta sekä nettiselaimella osoitteessa lahti.digitransit.fi.

 

Lataa Waltti Mobiili Google Playsta