Hyppää sisältöön

Uusi aikataulupalvelu on julkaistu

Lahden seudun liikenteen nettisivuille on lisätty uusi aikataulupalvelu, josta matkustajan on helppo katsoa linja- ja pysäkkiaikatauluja.

Matkustajia palvelee jatkossakin myös reittiopas, joka auttaa reitin valinnassa. Aikataulupalvelussa ja reittioppaassa näkyvät samat liikennöintiä koskevat tiedotteet ja myös bussien reaaliaikainen sijainti.

Painetun aikatauluvihkon julkaiseminen päättyy

Kesäkaudella 2024 ei julkaista enää uutta painettua aikatauluvihkoa. Aikataulutietojen hakemiseen voi käyttää digitaalisia kanavia ja aikataulupalvelusta voi tarvittaessa itse tulostaa linja- ja pysäkkiaikatauluja. Tulosta-nappi löytyy aikataulun oikeasta yläkulmasta.

Aikataulun voi tarvittaessa tulostuttaa myös Lahti-Pisteessä, joka on LSL:n asiakaspalvelupiste. Tulostuttaminen onnistuu myös Hollolan Piipahluksessa, Asikkalan kunnantalolla, Heinolan Spotissa ja Padasjoen kunnantalolla.

R-kioskeilla ei ole tulostuspalvelua eikä aikatauluja jaeta busseissa. Suosittelemme tulostuspalvelun käyttöä vain henkilöille, jotka eivät voi käyttää sähköisiä palveluita.

Aikatauluvihkoista luovutaan aikataulujen entistä tiheämmän päivitystarpeen ja kustannusten vuoksi. Asiakaskyselyn perusteella yli 80 prosenttia LSL:n matkustajista käyttää ainoastaan sähköisiä palveluita, missä tieto on ajantasaista ja nopeasti päivitettävissä. Painetusta materiaalista luopuminen mahdollistaa päivitysten tekemisen aikatauluihin myös kesken liikennöintikautta.

Kesällä 2024 LSL parantaa Lahdessa myös pysäkki-informaatiota, kun katospysäkeille asennetaan pysäkkikohtaiset aikataulut.

Kesäaikataulukausi alkaa 3.6.2024.

Tutustu aikataulupalveluun