Hyppää sisältöön

Waltti kortinlukija -sovellus poistuu käytöstä – Näet matkakorttisi tiedot kätevästi Waltti-kaupasta

Lahden seudun liikenteen Waltti-matkakortit on syksyn 2022 aikana siirretty tunnistepohjaiseen järjestelmään. Tunnistepohjaisuus tarkoittaa, että matkakortin tiedot sijaitsevat jatkossa taustajärjestelmässä ja kortti toimii vain matkan tunnisteena. Muutoksen myötä Waltti-kortin lisälataukset näkyvät kortin tiedoissa reaaliaikaisesti eikä verkkokauppaostojen aiempaa 2 tunnin aktivointiviivettä enää ole.

Tunnistepohjaisuuteen siirtymisen myötä Waltti kortinlukija -sovellus poistuu käytöstä. Voit tarkistaa Waltti-korttisi saldon ja muut tiedot rekisteröitymällä Waltti-kauppaan ja syöttämällä korttinumerosi käyttäjätilin Lisää uusi matkakortti -kohtaan.

Waltti-kaupassa näet matkakortilla olevan kausilipun tiedot sekä arvon määrän sekä kortin asiakasryhmän ja oletusmatkavyöhykkeet. Jos käytät Waltti Mobiili -sovellusta, näet myös voimassa olevien mobiililippujen tiedot. Mobiililippuja voit ostaa ja hallinnoida ainoastaan Waltti Mobiilissa.

Waltti-kaupassa voit myös tuttuun tapaan ladata Waltti-korttia.

Waltti-kaupassa ei tällä hetkellä näe yksittäisiä arvolipulla tehtyjä matkoja, vaan ainoastaan jäljellä olevan saldon. Waltti kehittää parhaillaan kortin käyttöhistoria-ominaisuutta.

Waltti-kortilla olevan arvon saldon voi tarkistaa Waltti-kaupan lisäksi LSL:n palvelupisteellä sekä linja-autossa.

Siirry Waltti-kauppaan