Hyppää sisältöön

Bussit palaavat normaalireiteille Lahden keskustassa ja Paavolassa torstaina 16.2.2023

Päivitys tiedotteeseen 15.2.2023: Työmaa on valmistunut ja bussit palaavat keskustassa ja Paavolassa normaalireiteille torstaina 16.2.2023 klo 9.00.

******************

Kirkkokadulla ja Kauppakadulla alkaa perjantaina 13.1.2023 vesihuoltotyömaa, joka vaikuttaa bussilinjoihin. Työmaan arvioitu kesto on noin 5 viikkoa. Poikkeusreitit koskevat linjoja 1K, 1S, 1Y, 2, 3, 5, 9M, 9K, 23, 40, 40A , 41 ja 42. Poikkeusreitit eivät päivity reittioppaaseen ja LSL:n sovelluksiin.

Bussit Kauppatorilta pohjoiseen ajetaan reittiä Vesijärvenkatu – Kirkkokatu – Saimaankatu – Sammonkatu – Kauppakatu. K-Citymarket Paavolan edessä sijaitseva pysäkki ”Kulmakatu P” ei ole käytössä. Lähimmät korvaavat pysäkit ovat ”Sammonkatu P” Kauppakadulla  ja ”Tevi” Vesijärvenkadulla.

Bussien poikkeusreitti kartalla Kauppatorilta pohjoisen suuntaan.
Bussien poikkeusreitti Kauppatorilta pohjoisen suuntaan.

Pohjoisen suunnasta Kauppatorille ajetaan reittiä Kauppakatu – Kirkkokatu – Vesijärvenkatu – Aleksanterinkatu. Trion pysäkki ”Reuna” ei ole pohjoisesta tulevien linjojen käytössä poikkeusreitin aikana. Korvaavana pysäkkinä käytetään Vesijärvenkadulla pysäkkiä Tevi E.

Bussien poikkeusreitti kartalla pohjoisen suunnasta kauppatorille.
Bussien poikkeusreitti pohjoisen suunnasta kauppatorille

 

Poikkeusreitit Remix-karttapalvelussa