Hyppää sisältöön

Aikataulut

Aikataulutiedot löytyvät LSL:n reittioppaasta lahti.digitransit.fi. Voit tarkistaa linjakohtaiset aikataulut hakemalla reittioppaassa linjan numeroa ja valitsemalla Aikataulut-välilehden. Reittioppaassa aikatauluja näkyy noin 2 kk eteenpäin.

Talviaikataulut 9.8.2023 – 2.6.2024

Aikatauluvihko (pdf) 9.8.2023 alkaen
Päivitetty 5.9.2023

Painettuja aikatauluvihkoja on jaossa palvelupisteissä ja linja-autoissa.

Reittiopas

Hae aikataulut ja reitit reittioppaan avulla. LSL:n reittiopas toimii osoitteessa lahti.digitransit.fi. Reittiopas toimii myös Waltti Mobiili -sovelluksessa ja LSL-sovelluksessa. Reittiopas näyttää aikatauluja noin 2 kuukautta eteenpäin.

Reittioppaassa on nähtävillä reaaliaikaisia aikatauluja voit seurata liikenteessä olevien bussien liikkumista kartalla reaaliaikaisesti. Saat bussit näkyviin kartalla valitsemalla reittioppaan oikeassa alareunassa sijaitsevasta Tasot-painikkeesta ”Liikennevälineet”.

Ohjeita reittioppaan käyttöön saat Näin käytät reittiopasta -sivulta sekä Youtubessa julkaistulta Reittioppaan perustoiminnot-videolta.

Aikatauluvihkon virheet ja muutokset

Painetussa aikatauluvihkossa voi useista tarkistuksista huolimatta olla virheitä tai aikatauluihin on tehty muutoksia. Mahdolliset virheet ja muutokset on lueteltu alla. Ajantasaiset tiedot löydät reittioppaasta.

  • Linjan 21A klo 20:00 lähdön jälkeiset väliajat ovat painovirheen vuoksi väärin. Oikeat väliajat ovat klo 20:10, 20:25 ja 20:30.

Haluatko paperisen aikatauluvihkon?

LSL:n paperisia aikatauluvihkoja on saatavilla linja-autoissa, asiakaspalvelussa sekä palvelupisteissä.

Suosittelemme tutustumaan LSL:n reittioppaaseen (lahti.digitransit.fi), jossa on tarjolla reaaliaikaista tietoa aikatauluista sekä bussien saapumisesta pysäkille.