Hyppää sisältöön

Ennakkotiedote mahdollisista muutoksista liikennöinnissä koronatilanteen vuoksi

Koronatilanteen heikkenemisestä johtuen muutokset joukkoliikenteen vuorotarjonnassa ovat mahdollisia.

Kuljettajia uhkaavan suuren sairastuvuustilanteen ja koronakaranteenien vuoksi korvaavaa työvoimaa ei ole mahdollista saada loputtomasti. Tällä hetkellä liikennöinti on hallinnassa ja kaikki vuorot ajetaan normaalisti, mutta tilanteen pahetessa voidaan joutua nopealla aikataululla vähentämään liikennöintiä.

Vuoroja saatetaan joutua perumaan niin nopeasti, ettei tiedottaminen ennakkoon onnistu. Poikkeustilanteessa pyritään aina ensisijaisesti ajamaan vuorot, joissa kulkee koululaisia. Pyydämme matkustajia tarkistamaan vähän ennen matkaa, kulkeeko kyseinen vuoro sinä ajankohtana. Muutoksista tiedotetaan mm. seuraavissa kanavissa:

Tilanne on haastava kaikilta osin meille kaikille. Lähiviikkoina on hyvä varata liikkumiseen normaalia enemmän aikaa, jotta matka määränpäähän sujuisi mahdollisimman jouhevasti. Pyrimme välttämään loppuun saakka, ettei ajamattomuuksia syntyisi yhtään.

Käytä matkustaessasi kasvomaskia. Tarkemmat ohjeet matkustamiseen päivittyvästä tiedotteesta Koronan vaikutukset joukkoliikenteeseen